Moje maličkost v Blesku

10:36

Kdysi jsem četla knihu, kde byl popsán příběh staršího páru. Otevřeli si stánek s pečenými žebírky se speciální marinádou. Brzy se jejich stánek stal hitem, tvořily se dlouhé fronty a manželé si mohli otevřít další stánky. Vypadá to jako obyčejný příběh, ale nyní se dostaneme k něčemu, co v dnešní době není moc obvyklé. Místo, aby manželé drželi své postupy a ingredience v tajnosti, za vidinou jedinečnosti a brandu, každému kdo o to stál, řekli svůj recept na marinádu a postup přípravy žebírek. A stalo se něco neuvěřitelného. Místo opadu zájmu se těšili z ještě větší návštěvnosti. A to i přes odhalení jejich jedinečného know-how.

Nechala jsem se inspirovat a pracuji na Škole betonování. Připravuji návody a postupy, aby si kdokoli mohl doma vyrobit své betonové kousky. Schválně používám jen materiál, který doma budete mít (formy), nebo si snadno koupíte (beton). A k tomu se váže i oslovení a následné vydání článku, které vyšlo v Blesk Bydlení.
Ahoj všichni, to jsem já, moje Ema a můj beton.



Hezký den všem 



13 komentářů

  1. Moc pěkné věci .... moc fandím těm kdo si jdou za svým snem a co navíc?......Jsou úspěšní. ♥
    Martino , píšete i ten druhý blog?...nenašla jsem ???????Hezké dny přeji Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, moc děkuju! ♡
      Druhým blogem mysleli eshop - zalitobetonem.

      Hezké a vydařené pondělí přeji.

      Vymazat
  2. Marti ať se ti daří a Škola betonování osloví plno tvořivých zájemců.
    Ála

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi tvé výrobky z betonu líbí. Tak ať tě to pořád baví a máš úspěch.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáňo,
      jsem fakt ráda, že se líbí a děkuju.
      Posílám pozdravy.

      Vymazat
  4. Marti, jeste jednou gratuluji. Musim uznat, ze i ja zkousim kdeco a i kdyz se to nejak nakonec povede, uznam, ze jsou jini, kteri danou vec umi lepe nebo maji jejich vyrobky neco navic. Napr. svicky od raduacrystal a macrame od subogatiliving. Tam se budu urcite vracet. S tvym betonem je to taky tak! M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marci,
      myslím, že se moc podceňuješ, víš.
      A děkuju :)

      Vymazat
  5. Marti, obrovská gratulace. To se každému nepovede a Ty máš opravdu co ukázat. Jak doma na domečku, tak s betonovým tvořením. A s Emou vám to moc sluší. D.

    OdpovědětVymazat
  6. Ema má mámu. Máma má beton. Máma umí betonovat...:-)
    Nádhera, Marti. Moc gratuluju k úspěchu. A moc se těším na školu betonu. U nás se betonovali zatím "jen" věnce před novou střechou, schody a ztracené bednění za suchou zídkou. Tak už se těším, že začnu s něcím menším, křehkým i když surovým a tak krásně něžným, že je to k nevíře, že je to jen "blbý" beton!:-)
    Moc zdravím a moc fandím.

    OdpovědětVymazat
  7. Dobry den, muzu se zeptat, kdy priblizne a v jake forme bude dostupna ona zminena "skola betonu"? Je to mysleno jako kniha, serial v casopise, nebo uplne jinak? Dekuji, La.

    OdpovědětVymazat

Isnpirace mnohem více