Už jen 3 měsíce

7:47

mi zbývají do porodu malé slečny Emy. Doufám, že to tentokrát bude slečna, protože nákupy tomu začínají odpovídat. Minule se z malé Nikolky vyklubal malý Dominik. Tuto informaci jsem dostala pár vteřin po porodu. Už od narození je samé překvapení.


Vánoce
Stále více přemýšlím jak vše připravit, zorganizovat k prožití poklidných Vánoc, když pod stromečkem budeme čtyři. Vánoční úklid stejně řeším na jaře, jen to pečení bych nejradši zvládla teď. S předsevzetím, že si najdu skvělé recepty na cukroví bez cukru. On takový javorový sirup není vůbec k zahození. Problém je, že většina takového cukroví se dělá pěkně za čerstva, v nepečeném stavu. Jak by asi vypadalo po vyndání z mrazáku.

Papíry a dokumenty
Vůbec netuším co vše před a po zařídit. Ze všech papírů mi jde hlava kolem. Můžu to celé na někoho delegovat? Zn. hledá se papírová porodní úřednice.

Velikosti oblečení
Ideální kus oblečení je ten, který mi dokonale padne a objednání proběhlo přes internet. Sotva vyberu vhodnou velikost pro sebe, ve velikostech 54, 56, 62... se už dávno nevyznám. Díky za babičky, které většinu dětského oblečení celé ty roky mají schované pro strýčka příhodu.

Až se tu v říjnu objeví vánoční dekorace, nezbláznila jsem se a nezaměstnal mě marketový řetězec (ty kalendáře tam stejně budou ještě dřív). Jen si to chystám pro klidný pocit. Nebo o tom jen píšu a vše budu honit, jak je mi zvykem, na poslední chvíli. Možná teprve ve chvíli, kdy se porod rozjede.

Krásný víkend, má být letní.

6 komentářů

  1. Marti, krásný pupík máš. a s Vánocema se stresovat určitě nebudeš, budeš se radovat z Emičky a na nějaký stresy nebudeš mít ani pomyšlení.
    krásný den a užívej léto. Majka

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, přeji jen to dobré ... Krásné dny. Věrka

    OdpovědětVymazat
  3. Nadherne brisko, a strasne male - tedy v porovnani se mnou:-). U me ve druhem tehotenstvi bylo proste snad od sameho pocatku obri:-). Hlavne at jde vse, jak ma. A kdyz uz budes chtit ty ozdoby v rijnu, proc ne:-). Muj dum, muj hrad - at si tam kazdy dela, co chce, kdyz neobtezuje druhe. A my, tvi ctenari, budeme mit alespon inspiraci s predstihem. Tak hezky vikned. M.

    OdpovědětVymazat
  4. Martí, at vše probíhá, tak jak má. Vánoce také nějak dopadnou :-)
    krásné jméno, Emičku jsme měli mít také, nakonec máme Natálku :-)
    krásný víkend i tobě

    OdpovědětVymazat
  5. Úplně chápu ten pocit,že by chtěl mít člověk vše připravené a že čím víc se to blíží tím se to zdá být rychlejší.Máte vybrané moc hezké jméno,moc se mi líbí.
    A že budou Vánoce trošku dřív?alespoň mě to popožene už taky pořizovat.
    Mějte se moc fajn a přeji krásnou neděli.
    Renča

    OdpovědětVymazat
  6. Martinko, držím palečky ať všechno dobře dopadne !!!! A vánoci se nestresuj .... ony budou krásné i bez vánočního cukroví a načančané domácnosti ..... pod stromečkem budeš mít totiž ten nejkrásnější dárek .... malou Emičku ......pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat

Isnpirace mnohem více