Betonový podnos / betonové DIY

9:25

Betonový podnos, co si strčím pod nos. Přímo na konferenční stolek do obýváku. Je prostorný, takže posbírám nevyužité svícny, které se ta
k různě válí po domě, rázem mám parádní podzimní deko i deky v obýváku. Ideální na všechny sychravé dny, které sice někomu způsobují deprese, ale já si v nich doslova rochním. Najednou je to doma hezčí, teplejší, voňavější a sladší, když máme zásobu medu.


Když jsem dělala první betonový květináč, nenapadlo by mě, že beton se stane až takovou součástí našeho domova. Místo do obchodu zaběhnu do dílny, kde se to pomalu začíná hromadit. Nejen betonem, ale i obaly, které jsou základnou pro betonové kousky.


To byl můj podzimní večer a vám přeji také krásné a poklidné podzimní večery.

12 komentářů

  1. Úžasný! Ty tvoje betonové kousky jsou krásné. Já mám výrobu taky v plánu, ale pořád z toho mám nějaký respekt. Ráda se pak tady inspiruji:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji.
      Ale respekt není na místě. Maximálně se může stát, že si betonem něco opatláš. Jako instantní pokrmy - přidat vodu, zamíchat a je to :)

      Vymazat
  2. Martinka, zakaždým keď urobíš niečo z betónu, si vravím, že už by som sa mala aj ja pustiť do betónu, ale základ je betón, treba ho niekde kúpiť, kde? Nie je času si to ani vygoogliť. Ten podnos je krásny, ja by som dala sviečky rôznej veľkosti, hrúbky a možno aj farby ale bez skla. Také zvyšky čo nájdem doma. Betón je materiál ktorému by nejaké kvapky vosku asi nevadili. A hlavne je nehorľavý. Misky, svietniky všetko čo z toho vyrobíš je veľmi pekné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Zitu,
      je to hotová směs - hobby beton. Jestli máš někde poblíž Obi, určitě ho tam najdeš. Jen se prodává po 25 kilových pytlech, takže si vezmi s sebou pomocníka.
      Děkuji :)

      Vymazat
  3. Krásný kousek!Také se chytám na malé betonové diy, zatím hromadím obaly.-)Krásné dny přeji Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko,
      děkuji.
      Obaly budou potřeba, většinou místo opatrného vyklepávání obaly prostě ničím.
      Hezký den.

      Vymazat
  4. Si piš s tím medem! A stylovým hrnkem v ruce, nohy zabalené v teplých huňatých ponožkách:)Svíčky všude kolem a letos nově budou součástí dlouhých zimních večerů a podzimních splínů nová krbová kamna:) Je na místě obohacovat duši krásném, které je v každém dni. Krásný podzim. Pá L. P.S. Opatruj se!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci,
      ty se ale máš. To mi ještě schází do zimních večerů - krbová kamna. Doufám, že to všechno nafotíš, já když se chci dívat do ohně, buď zapálím svíčky nebo jdu přidat dřevo do kotle :D

      Vymazat
  5. Ten beton je fajn, podobne jako clekova atmosfera:-). M.

    OdpovědětVymazat
  6. Marti super...tvoje betónové výrobky sú krásne...máš šikovné ručičky :-) pekný deň ! (u nás leje ako z krhly) D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Dani,
      děkuji. U nás prší skoro pořád, o to víc jsem doma radši a stále pečeme :)
      Měj se hezky

      Vymazat

Isnpirace mnohem více