Blogerské Vánoce Joli - Ivka

11:02

Když jsme s Marcel domlouvaly podrobnosti blogerské výměny, potají jsem doufala, že se zúčastní víc lidí než jen my dvě. I když už mezi námi taková soukromá výměna proběhla. Mám malou Pileu, heč :)
Jdete vlastně s kůží na trh a doufáte. Doufáte, že to nebude propadák. Doufáte, že se někdo ozve. Doufáte, že mezi sebou něco vymění. Doufáte, že o tom napíší a vyfotí. Ne jako já, kdy jsem se ke svým výměnám ještě nedostala. Jsem královnou prokrastinace. Naštěstí se akce docela (hodně) ujala a šikovné ručičky jsou i pilné a pěkně to vše dokumentují. Díky, díky, díky.

Blogerské Vánoce Joli - Ivka

















Naše výměna spojila dva blogy Yellow House Ideas a Za městem u lesa
Naplnilo se to, v co jsem doufala. Holky (dámy, ženy) si udělaly radost, přemýšlely, jak jedna druhou potěší a věnovaly si navzájem svůj čas, svoji energii. To jsou věci, které vidět nejsou, ale šíří se spolu s nimi pozitivní vlna, která je někdy (pořád) potřeba.
Našla jsem nové, krásné blogy a navíc si o sobě čtu tak krásná slova (konečně někdo ocenil francouzský název blogu, juchů)... ale to už je jen detail. :)



Tak hurá na výměny, stojí za to!

Výměna u Joli

Výměna u Ivky

Všem ostatním můžu slíbit, že další blogerské vánoce opět budou. A další repoty z výměn taky. Hlavně ty moje.

8 komentářů

  1. Martinka rada si pozriem výmeny, čomu by som sa tešila ja, ale hlavne, čo by som ja mohla ponúknuť, tak na to som ešte neprišla...... Budem na tom rozmýšľať. Prekrásny víkend prajem.

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, já jsem asi lepší než ty. já mám sice nafoceno, ale k napsání pár řádků jsem se ještě nedostala. ale vím, že chci, že musím, že nechci zklamat.
    Majka

    OdpovědětVymazat
  3. Domecky skvele...musime udelat dalsi swap :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jeee, jsem moc rada, ze se chystaji dalsi blogerske Vanoce. Hodne me to navnadilo a priste se i pres nedostatek casu hecnu a neco pekneho pro ostatni vyrobim! Uz se moc tesim! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ďakujeme za zdieľanie a tešíme sa na ďalšiu výmenu 🎈😘💕
    Jolča z yellowhouseideas.blogspot.com 🏠🏠🏠

    OdpovědětVymazat
  6. Holky to vymyslela bajecne, krasne darky:-). I ja se budu tesit na dalsi:-). M.

    OdpovědětVymazat
  7. Jeej, to jsou krásné věci, já bych šla do výměny hned, ale nemám co měnit:D...Ale ráda tě přívítám na svém blogu www.bygabra.cz.

    Měj se krásně!

    papa Bygabra

    OdpovědětVymazat

Isnpirace mnohem více