Dům na prodej

7:01

ve Švédsku. Severský interiér podle Seveřanů se nápadně liší od toho českého severského stylu. Tady třeba nemá bílé dlaždice, ba naopak. Je oranžová! Taková toskánská, nemyslíte? A přitom to celé působí dokonalým dojmem. Není to žádný černobílý dům. Je to takové boho, vintage severské bydlení. Se starými i moderními kousky, s nápadem. Víc takových "severských" interiérů i u nás, prosím. 


Ve vstupní hale kraluje bílá barva, kterou je natřeno i obložení a schody. Ačkoli hala nabízí dostatek místa, není zbytečně zastavěna skříněmi. Dostatek úložného prostoru nabízí prostor pod schody.


Obývací pokoj opět působí vzdušně díky minimálnímu zapojení nábytku. Velká sedačka skvěle pohostí celou rodinu, obrazy v linii rozbíjí strohost. Tmavou barvu, která je použita na konferenčním stolku, najdeme na obrazech i železném koši. Tímto decentním sladěním barev působí celý koncept harmonicky a útulně.



Nejoblíbenějším místem paní domácí se stane kuchyně s přilehlou jídelnou. Můžete si v ní i zatančit. Interiér je opět svěží, bez zbytečně zastavěných ploch. Oranžová dlažba nás uvítala v hale a nese se celou kuchyní. Jednolitost bílé barvy rozbíjí sloupky natřené šedou barvou.



Jídelna se stala i odpočinkovou zónou. Kromě jídelního stolu nabízí i pohodlné posezení. Malý obývací pokoj je efektivně umístěn pod velkorysým oknem. Po dobrém jídle stačí pár kroků a můžete se natáhnout pro malé po-obědové lenošení.




Koupelna se zcela odlišila od rázu celého domu. Nebyla zvolena barva bílá, ale tmavé obklady a dlažba ve vzoru dřeva. Pohodlí pro nové majitele zajišťuje vana i sprchový kout. Novým majitelům nabízí synchronizovanou večerní očistu.


V horním patře se nachází dvě ložnice, galerie a dětský pokoj. Krásné letní noci zajistí horní ložnice s vlastním balkonem. S výhledem do zahrady zde můžete snídat i večeřet.





Zahrada nabízí 1393 m2 s terasou přímo u domu. Vzrostlé stromy na pozemku skýtají dokonalé soukromí, ty ovocné i vlastní úrodu. Pokud plánujete život ve Švédsku, můžu tento dům jen doporučit.


7 komentářů

  1. Tak ten je... Díky moc za exkurzi!

    OdpovědětVymazat
  2. Brala by som!
    A pritom ma získali tie stoličky za stolom, kovový stolík, lampy a prírodné materiály pohovky, kresiel a koberca a tej dlažby.
    V tomto sme zajedno:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Krasnou inspiraci jsi nam ze severu vybrala:-). Dobre bych se tam citila:-). M.

    OdpovědětVymazat
  4. Ozaj veľmi pekný domček...jednoduchý a útulný....

    OdpovědětVymazat
  5. Takhle vypadá můj domov snů :) Na tyto fotky bych se mohla dívat hodiny...vše perfektně sladěno, dokonalý nábytek, vhodně dané plyšové koberce, snová kuchyň a co teprve ta terasa :) Prostě dokonalost.

    OdpovědětVymazat

Isnpirace mnohem více