DIY lavice v jídelně

12:57


V jídelně trávíme asi nejvíc času. Když ji zrovna nefotím na blog, máme z ní i pracovnu (sláva pro dva jídelní stoly). Posedáváme v křesílkách, lovíme Emu zpod stolu, vyhrávám v žolíkách... Abychom nemuseli do obýváku, který je na druhé straně domu, ach ta lenost, vymysleli jsme si lavičku/lavici, na které by se dalo po obědě spočinout a poskytla místo i pro návštěvy.

Voilá: DIY lavice je na světě. Dlouhá přes dva metry s hloubkou 60 cm poskytuje fakt velkorysý prostor pro naše pracování i lenošení. A navíc dobře vypadá.
Aby se mohla předvést, ale nebyla zcela nahá, dostala obývákové textilie na půjčenou. A chlap si pochvaluje, že má bez polštářů spoustu místa na sedačce. Takže beru tipy na její oděv. Polstr po celé délce a velké polštáře? Fejkové ovčí kůže (jsme hodní ke zvířátkům) a pár polštářů?

Jestli se do výroby chcete pustit taky, stačí vám 8 metrů trámů (8x8 cm) a prkna na sedací část. Lavice nás vyšla i se spojovacím materiálem na cca 500 Kč. A to se vyplatí!












8 komentářů

  1. Nádhera, jste šikulky. Já miluji Tvou "otlučenou zeď".
    Marti došel Ti mail?
    Krásný den pa Zm

    OdpovědětVymazat
  2. Super je! Verím, že sa na nej super leňoší, hoci aj pri práci :-) Alexandra

    OdpovědětVymazat
  3. Marcela - Nordic Passion17. srpna 2017 v 13:44

    Hezký tam u vás je😉. Na lavici by asi nejpraktičtější byla matrace, nejlépe by tam držela, ale ty kůže by dodaly teplo,utulno. Tak šťastnou volbu. M.

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, moc krásná lavice. A vypadá to jako jídelna s obývákem dohromady. Takže se nedivím, že nechcete běhat přes celý dům do jiné místnosti. :o) Moc hezky je u vás.
    Přeji fajn víkend. D.

    OdpovědětVymazat
  5. Marťo, vypadá skvěle!!! A hned je tolik místa na sezení. Lavice je užitečná věc, povedla se vám :-)
    Měj se krásně, Ivana.

    OdpovědětVymazat
  6. Umělá ovečka na lavici je super nápad! Já ty chlupáče miluju, ale zatím jsem nenašla ani v jednom bytě místo, kde by jim to slušelo. Takže bych do toho šla. :))

    OdpovědětVymazat
  7. Hezky je u vás, spousta originálních prvků. Líbí...
    V.

    OdpovědětVymazat

Isnpirace mnohem více