Přesuny nábytku

10:50


Miluju všechny změny, kdy hýbeme s nábytkem. Člověk má hned pocit, že stojí v nové místnosti.O to větší radost mám, když s přesuny přijde sám Jenda. Pak spolu vymýšlíme alternativy a měníme je v praxi.
Nové přesuny v jídelně. Protože si na Vánoce pořídíme (jako každý rok) společný dárek do domu. Tentokrát do kuchyně pro nás, i pro Emu. Takže jsme si udělali místo už teď a přesunuli komodu do jídelny. Nevím jak je to možné, ale lavice za stolem se po přesunu na jednu stranu místnosti opticky prodloužila. Konečně máme v jídelně místo na diy lampu, kterou jsem loni dostala k Vánocům.





Dekorace na jídelním stole je pro mě hodně důležitá. Neumím si představit uprostřed stolu nemít nic. Můžete ji měnit podle nálady i ročního období. Já mám v churavém podzimu dřevěnou kulatinu (jako překvapení od milého), betonový tácek velký, betonový svícen klasik a betonový svícen geometrický. Do hranatého svícnu dávám smrkovou větvičku a lucerna se světelným řetězem na automatické sepnutí prostě k podzimu patří.





Z jídelny mávám a přeju krásné úterý.

8 komentářů

  1. Tak tem zmenam naprosto rozumim:-) a ta DIY lampa je dokonala. Jsem zvedva na Jeziska u vas:-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Marci,
      taky jsem zvědavá :D
      Se změnou jsme se pěkně sešly, inu, někdy je to potřeba.
      Mávám.

      Vymazat
  2. Pěkné to máte.
    Já mám na stole jen vázu - teď aktuálně s penízky (tedy - s měsíčnicí) a slánku s pepřenkou a párátky. A prostírání navíc - když ke stolu dorazí ještě máma a syn. A mám pocit, že už je toho tam hodně. Přitom myslím nemáme menší stůl (a sedáváme u něj většinou jen ve dvou)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo,
      děkuji. Stůl je takové vděčné místo na dekorování :)
      My jsme u něj i pracovali, pak nebylo k hnutí.
      Měj se krásně.

      Vymazat
  3. Máte to moc pěkný. Užijte víkend, Pavel

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím. Máte moc krásný blog i bydlení. Také mám ráda dekorace na stole. Momentálně tam mám (vedle slánky s pepřenkou,ubrousky a prostírání) větvičky jeřabin v bílé váze a sošku jelena :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc se mi líbí Vánoční světelná dekorace Hubert https://www.bellarose.cz/dekorace/vanocni-svetelna-dekorace-hubert/. Úplně ji vidím zavěsenou v kuchyni v okně s výhledem na zasněženou zahradu :)

    OdpovědětVymazat

Isnpirace mnohem více