Konečně krásný koberec se silnicí

11:05

Zdravím všechny,
musím se s vámi podělit o radostnou událost. Ema má koberec. Ono to není tak snadné, vybrat pěkný dětský koberec. Na trhu je jich sice opravdu hodně, ale když k tomu přidáte podmínku, že takový koberec by měl mít silnici, aby si na něm dítko mohlo i hrát, měl by být příjemný na pohled i pro rodiče a neměl by mít extra výrazné barvy, aby v místnosti nerušil, lehce se setkáte s kupováním jednorožce. Ty taky neseženete na každém rohu.


Buď najdete silniční koberec klasický - hlavně hodně červené, šedé, zelené, a to v dost výrazných odstínech. Nebo najdete koberec přímo pro holky, který má ale růžovou, že mám chuť si na vypálené oči vzít okamžitě sluneční brýle a ještě se otočit zády. U nás to s koberci je vůbec takové těžké. Ten vysněný jsem do obýváku hledala fakt dlouho a bohužel zde platí jedno pravidlo. Nešetřete, nebo vám dorazí hadr, s jehož vyčištěním si neporadí ani firma, přístroje ho prostě vcucnou a ani nemáte chuť si na něj sednout, položit nohy, rozvalit se na něm.



Pro Emu jsem zase chtěla koberec s nízkým vlasem, z toho jdou drobky vysát lépe. S hezkým vzorem a tlumenější paletou barev. A voilà. Vysněný koberec mají na Mujkoberec.cz: Torino Kids a světe div se, je to nejprodávanější dětský hrací koberec. Ema sice stále nemá pokoj, ale už má stan, vláčkodráhu a koberec. To nejnutnější do dětského pokoje tedy máme :D Už jen ten pokoj na půdě chybí.





Je krásné, když si rodiče při zařizování pokojíku pro dítě plní své vlastní sny, no ne?

10 komentářů

  1. Koberec je naozaj krasny ♥ a vyzera aj velmi kvalitne! Suhlasim s tebou, na urcitych veciach sa neoplati setrit... Majte krasne zimne dni, Alexandra

    OdpovědětVymazat
  2. Pro Bertíka jsem volila taky decentní koberec. Ty barevné ... škoda mluvit. Ema to má moc hezké Martinko. Mějte se krásně D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dani,
      u nás je výhodou, že si Ema ještě sama neřekne, nevím co přijde pak. U syna to byl Blesk Mcqueen, stejně jako u Bertíka. Ale tlumené barvy snad zanecháme.
      Mějte se s Bertím hezky ♥

      Vymazat
  3. Marti, koberec i hračky paráda. A jak vláček a autodráha slouží? Hraje si s nimi Ema? U nás se docela jezdí... Ale ten úžasný koberec teda nemáme ;-)...
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Veru,
      zatím žádná hitparáda. Víc ji baví domeček pro panenky, lego a tabulka s magnety. Pořád tahá panenky z domečku nebo legáčky a hraje si s nimi.
      Koberec nemáte, ale máte naprosto úchvatně vybavenou kuchyňku! To zase nemáme my :)

      Vymazat
  4. Koberec je super,mozna poridim majde do pokoje,a jedno velke plus na koberci je panda😊

    OdpovědětVymazat
  5. Koberec je opravdu krásný a vkusný,hned bych ho brala do naší MŠ, nemám ráda ty výrazné,barvami přeplácané dopravní koberce,navíc se brzy začnou párat.....
    Krásné dny přeji.
    I.N.

    OdpovědětVymazat

Isnpirace mnohem více