Při cestě do ložnice bez dveří si můžete sednout, zakopnout o puf nebo obojí

20:15

Křesla, pufy, lavice, koberce, polštáře. V každém koutě u nás doma najdete něco z toho. Asi myslím na stáří, až mě budou bolet kolena, na každém rohu si budu moci spočinout pohodlně usazena. Na každém rohu máme nějakou relax zónu. V jídelně dvě křesla a puf. Puf, který byl krásně nadýchaný, ale jen do doby, než se na něm začalo sedět. Teď je z něho rozpláclý bochník, který vytáhnete z nákupní tašky jako poslední.


Takový relax kout je vlastně děsně praktický. Snadno se na něm vrství vyprané oblečení, jen si pak nemáme kam sednout. Tak oblečení přesunu na postel, protože ho za chvíli uklidím, abych ho večer zase přesunula na křesla. Poznáváte to?



Do přízemí už žádné křeslo ani lavici nenacpu, ale až bude půda, bude to křesílková jízda. Zatím se přesouváme na zahradu, kde vytváříme další místa na sezení. Svou roli v tom sehrají i květnové narozeniny. A kdyby někdo z vás obdivoval děravou kytku, mají ji právě v Obi. Dokonce se slevou.

Hezké pondělí všem.

12 komentářů

  1. Hlavně, aby byl čas na to, některou sedací zónu využít..... a placatý puf je přesně tak akorát pod nohy... přeji z Jizerek prima dny. Olina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oli,
      pravda, hlavně mít čas. Ale někdy je i 10 minut klidu velmi obohacující :)
      Hezký den.

      Vymazat
  2. Jo,tak to presouvani znam velmi dobře:). No hlavně že je kam presouvat. Kytka peeekna. Zdravím, Marti. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marci,
      někdy se to nakupí fakt rychle, že. Zvlášť v létě.
      Posílám pozdravy.

      Vymazat
  3. Ha, puf mě pobavil. Mám dva a dostala jsem k nim od výrobce polystyrenové kuličky na doplnění, vždycky se sesedí, tak doporucuju vyplnit a bude jako nový. Monstera je krásná! Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jenže tenhle je prostě v jednom kuse, musela bych ho prostřihnout, a to se bojím, že by to při sezení a hopsání dětí ruplo a ty pidi kuličky budeme mít po baráku jako vánoční dekorace několik let :D
      Sláva koženým marockým, ty mají super zip.

      Vymazat
  4. To ma na zariaďovaní najviac baví, tie ,,zastavenia,, vešiak s vyzlečenými peknými šatami, ktoré ladia s interiérom:-), pekný kôš-box s naskladanými používanými vecami, komoda s milými aktuálnymi nezbytnosťami, cool háčik po ruke atď...doma stále prerábam, hlavne ako odišiel Milo, teraz viac podľa seba a luxusnejšie, aj kvôli psom, lebo máš pravdu, luxusnejší kožený puf je praktickejší a koža sa lepšie udržuje.
    Máš môj obdiv za koncept, útulnosť, šikovnosť a vôbec, mám to u Teba rada, a ten Tvoj betón je TOP!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko,
      to je tak krásný komentář, až jsem se dojala! Děkuju.
      Posílám pozdravy Tobě a celé Tvé rodině.

      Vymazat
  5. Marti, máš to doma nádherně zabydlené, vše hezky sladěné, moc se mi u Tebe líbí. A s tím "přesouváním" je to všude stejné. :o)
    Přeji krásné dny. D.

    OdpovědětVymazat

Isnpirace mnohem více