Naše jídelna + soutěž o zmrzlinovač pro vás!

9:13



Už nějaká doba uběhla od rekonstrukce našeho stolu. A já můžu s odstupem týdnů zhodnotit, jestli to nebylo šlápnutí vedle. Nebylo! Dřevěnou desku stolu zbožňuju, užívám si jí a i na péči je perfektní. Díky pořádné vrstvě laku je údržba hračka, to je něco, co s dětmi chceme, že.
Jsem ráda, že jsme si žádný nový stůl nepořídili, ale krásně zužitkovali ty, které jsme měli. Když chcete změnu, nemusíte hned běžet do IKEA a starého nábytku se zbavovat. Recy věci mají své kouzlo.
Podobný osud čeká i komodu, ale s trochu větším zásahem.




SOUTĚŽ O ZMRZLINOVAČ DELLA CASA

Díky spolupráci S Tescoma se nám doma sešly dva zmrzlinovače. Jeden pro nás a druhý pro někoho z mých čtenářů. Jak název vypovídá,se zmrzlinovačem si můžete vcelku snadno připravit domácí zmrzliny. Navíc víte, co zmrzliny skutečně obsahují a ochutíte je podle sebe. Vyzkoušela jsem smetanovou zmrzlinu, čokoládový sorbet i mražený jogurt s trochou domácí marmelády a bylo to bájo.





Jestli chcete zmrzlinovač DELLA CASA vyhrát, nechte mi pod článkem komentář, jakou zmrzlinu máte nejraději a staňte se fanoušky mé stránky na facebooku (to zvýší vaše šance na výhru).
6. září vylosuji výherce zde na blogu.


Držím palce,
Martina.

51 komentářů

  1. Zmrzliny miluje celá rodina, takže by se strojek hodil...zkusím štěstíčko.... Stůl je super a asi se pustím do renovace starého stolu také. Přeji plno prima nápadů, šikovné pomocníky a nádherné dny všední i nevšední. Z Jizerek zdraví Olina

    OdpovědětVymazat
  2. ja si vyrábam banánovú zo zmrazených banánov a pridám akékoľvek iné sezónne ovocie. Ale inak naj je vanilková, čokoládová...

    OdpovědětVymazat
  3. Moje nej je vanilková, tu prostě miluji. Oli :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Vanilkováááááááááááááááá! Děkuji za soutěž a zdravím! Vroni

    OdpovědětVymazat
  5. Těším se,snad se na mě usměje štěstí.Jednoznačně slaný karamel.Mějte se krásně.JP

    OdpovědětVymazat
  6. Vanilková. Přeji vám krásný zbytek léta a spoustu nových zmrzlých chutí. Věrka

    OdpovědětVymazat
  7. U mne vede jahodová, ale když se zamyslím tak asi všechny!!! Přeji krásný zbytek prázdnin a těším se, že se na mne usměje štěstí a budu vnučce vyrábět domácí zmrzku. zdravím Alena P

    OdpovědětVymazat
  8. Zkusím štěstí. Já mám ráda oříšekovou. Moooc povedená recyklace. Krásný den.

    OdpovědětVymazat
  9. Zmrzlinu zbožňuje celá naše rodina. Starší dcera chodí na brigádu do vyhlášené zmrzlinárny v Braníku, a tak si už rok pochutnáváme na všemožných kombinacích zmrzlin. Mají tady 22 druhů zmrzliny, třeba řapíkatý celer s rozinkami nebo citrónovou s Lotus sušenkami. Osobně mám nejraději pistáciovou (pozor, není to jen taková socialistická zelená, ale často se nechám zlákat i neobvyklými chutěmi.... Ale, domácí zmrzlina by byla také fajn. Přeju krásný slunečný den. Olina Z.

    OdpovědětVymazat
  10. Ořechová je moje srdcovka. Ivča.
    2909@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Krásná renovace jídelního stolu, jste šikulka. A zmrzlina je veliké lákadlo, nejraději mám smetanovou se sezónním ovocem ze zahrádky, zkoušeli jsme i ze zmrzlých banánů. Tak zkusím štěstí. Mějte se hezky. HelenaK

    OdpovědětVymazat
  12. Top je jogurtová... Domácí jsem ještě nedělala, ale musí být určitě skvělá! h.kantorova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Citronová,čokoládová ,pomerančová a jahodová
    MíšaZ.

    OdpovědětVymazat
  14. Abych se přiznala,zmrzlinu jím málo,ale ráda "okoštuju",když mně nabídne dcera nebo vnučky.koupím si druhý kornoutek a malinko si naberu. nejvíc mně chutná vanilková a čokoládová.kdyby se na mě štěstí usmálo,ráda jim budu zmrzlinku vyrábět.díky za možnost soutěžit a přeju hezké tvořivé dny,Helena.

    OdpovědětVymazat
  15. Abych se přiznala,zmrzlinu jím málo,ale když mně nabídne dcera nebo vnučky,ráda "okoštuju".koupím si kornoutek a malinko si naberu. kdyby se na mě štěstí usmálo,ráda jim budu zmrzlinku vyrábět. díky za možnost soutěžit. přeju hezké tvořivé dny,Helena.

    OdpovědětVymazat
  16. Dobrý den, v mládí jsem mívala ráda smetanové zmrzliny, teď jsem nějak přešla na sorbety. Snad nejlepší který jsem v poslední době měla byl hruškový sorbet v kavárně na náměstí v Kadani, kde jsme byli na výletě.

    OdpovědětVymazat
  17. Dobrý den, také si dovoluji zkusit štěstí. Zmrzlinu můžu, čokoládovou, vanilkovou, ovocné sorbety-lesní plody apod. Poslední zážitek - Zmrz.li v Č.Budějovicích a jejich kávová, mňam :-) Markéta

    OdpovědětVymazat
  18. Zdravím, zmrzlinovač by se nám určitě s dětmi hodil. Je to dost těžké, mám ráda hodně příchutí, ale asi nejvíc miluji zmrzlinu z vlašských ořechů.
    Na facebooku Vás bohužel nepodpořím, jsem totiž jedna z mála, která ho nemá :-)
    Renata

    OdpovědětVymazat
  19. Príma je čokoládová. Přeji krásný zbytek léta. Alena

    OdpovědětVymazat
  20. Moje nejoblíbenější zmrzka je vanilková. Stůl je velmi povedený, těším se na komodu, jestli jen sladíte barvy nebo přibude něco extra. Přeji pěkný zbytek léta a hodně tvořivých nápadů. Lucie Š.

    OdpovědětVymazat
  21. Taky přemýšlím. co se stolem, ale ten náš je navíc do naší pomenší jídelny dost privelký...kupovat nic nového taky nechci...Jinak včera jsem se vrátila z kurzu přípravy zmrzliny, alestrojek ještě nemám, tak zkusím štěstí.Simi

    OdpovědětVymazat
  22. Za mne mangový nebo citronový sorbet nebo čokoládová. Ale do losování mne snad ani nezařazuj, asi domů nepotřebuji výrobník mlsacího pokušení ;-)

    OdpovědětVymazat
  23. Komentář :) Olina z Plzne-severu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve spěchu jsem nedočetla zadání. Ma oblíbena zmrzlina je citronova v létě, čokoládova v zimě.

      Vymazat
  24. omylem naskočily dva komentáře(první se nechtěl zobrazit,tak jsem podobný napsala znovu).v 8.34hod. a v 8.38hod. jeden prosím zrušte.děkuji,Helena

    OdpovědětVymazat
  25. U Vás je úžasně!!! Sama také ráda "recykluji", většinou si ke každému kousku nábytku vypěstuji vztah a jen velmi nerada se s nimi loučím. Proto fandím každému, kdo se snaží dát staré věci nový kabátek, aby mu sloužila dál.
    No a zmrzlina...na tu mám závislost :-) A po všech pokusech a ochutnávkách vyhrává vanilková!!! Tak zkusím zatahat štěstí za šůsek :-) Každopádně děkuji za reklamu na zmrzlinovač, podívám se po něm v Tescomě.
    Hezký zbytek léta přeji,
    Radka (rasimda@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  26. Jani, soutěžit nehodlám, ale zmrzlinu mám moc ráda, hlavně jogurtovou, vlastně téměř všechny, jen se mi zdá, že v Chorvatsku a Itálii dělají o kus lepší, než u nás.Takže na dovolené ji jím častěji.
    Těším se na změnu komody.
    Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  27. Veľmi pekná renovácia a k tým zmrzlinám, tak ja mám rada zmrznuté marhule vyšľahať tyčovým mixérom so šľahačkou a medom - veľmi dobrá rychlovka

    OdpovědětVymazat
  28. Tak u nás je to jasný .. Johanka miluje tu "mejojnovoj" :D ... já ny zmrzliny nikdy nebyla, ovšem ona mě rychle strhla k malé závislosti ... :D

    OdpovědětVymazat
  29. Mně zmrzliny,co se točí do kornoutů u stánků vůbec nechutnají. Vždy tam cítím tu ,,umělou" chuť. Nanuky z obchodu taky moc nemusím. Ale teď jsem vyzkoušela udělat Jahodový sorbet s mátou a ten jsem si tedy zamilovala.(I přesto, že se snažím eliminovat cukr).
    Danča

    OdpovědětVymazat
  30. Mám ráda oříškovou nebo čokoládovou zmrzlinu . Během léta mi chutná zmrzlina z lesního ovoce .

    Krásný zbytek léta . J.

    OdpovědětVymazat
  31. mám ráda skoro všechny, nejvíc asi vanilkovou a pistáciovou. Nesnáším čokoládovou :-)
    Stůl je moc pěkný.
    Věrka

    OdpovědětVymazat
  32. Stůl vypadá překrásně!
    Nejvíce si pochutnám na klasice - vanilkové. Pak následují jogurtové ovocné. Jenže ne všude se u nás koupí dobrá točená zmrzlina. Výborná je z Opočna :o)).
    Ála

    OdpovědětVymazat
  33. My s dcerkou zmrzlinu milujeme a často si říkám, kolik barviv a dalších "dobrot " tím sníme. Už jsem o pořízení zmrzlinovače uvažovala, ale zatím se nerozhoupala. Jinak nejraději máme ovocné, dcerka citronovou. Eva

    OdpovědětVymazat
  34. Nejraději mám jogurtovou nebo jahodovou. Také zkusim štěstí v soutěži. Květa K.

    OdpovědětVymazat
  35. U nás dnes bodovala levandulová a pomerančová, v úžasném stánku v Kuksu za bylinkovou zahradou :-)
    úspěšný start do nového školního roku, Pavel

    OdpovědětVymazat
  36. Dcera letos prodává Opočenskou zmrzlinu, tak jsem ochutnala hodně druhů. Těžko se vybírá ta nej... Nevíce mi asi chutnala vanilka + černý rybíz.

    OdpovědětVymazat
  37. Nejraději mám rád levandulovou a jahodovou zmrzlinu. Tu prostě miluju!

    OdpovědětVymazat
  38. Naše rodina má ráda čokoládovou, když je hic tak si já osobně dám ráda citronovou

    OdpovědětVymazat
  39. Vanilkovo jahodovou - domácí samozřejmě ;)

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj, já jsem naprostý vzorový zmrzlinožrout. Je to jediný pamlsek, kterého se nedokážu vzdát. Mám moc ráda jogurtové zmrzliny a potom ovocné, borůvková, meruňková, jahodová...mňam !!!! Lída

    OdpovědětVymazat
  41. V oblibě mám sorbet z jakéhokoliv ovoce.

    OdpovědětVymazat
  42. Zmrzliny mám ráda všechny až na jednu výjimku - šmoulovou, tu fakt nee :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zmrzliny mám ráda a po pravdě - tu šmoulovou bych neochutnala ani náhodou, přijde mi to jako jedovaté od zlé čarodějnice. Jiřina z N.

      Vymazat
  43. Nejraději mám smetanové zmrzliny, moje nejoblíbenější příchutě jsou čokoláda, vlašský ořech a vanilka.

    OdpovědětVymazat
  44. i přesto, že nejsem nijak gastronomicky vzdělaná, tak mě to řemeslo živí.. snažím se posouvat dále a rozšiřovat si obzory, takže aktuálně by jsme s takhle vychytanou mašinkou vytvořily tým pro experimentování s veganskou a raw stravou :) jinak za mě jedině čokoládová s višněmi :)

    OdpovědětVymazat
  45. Nejraději mám doma meruňkovou a citronovou.

    OdpovědětVymazat
  46. Manžel zmrzlinu ji každý den, pomáhá mu před usnutim a je pro něho jako relax. Protože je nemocny nějak mu ta porce zmrzliny a to jakékoliv pomáhá dostat se do pohody. ✌️Tak mám vždy při nakupování jasno, co přidat do košíku 😉

    OdpovědětVymazat
  47. Miluji ovocné zmrzliny, takže favoritem je jahodová, meruňková, ostružinová...a když jsou doplněné jogurtovou, tak je to TOP! Manžel rád vanilkovou, tak mi je neujídá :-)))

    OdpovědětVymazat
  48. Miluji kvalitní zmrzliny z pravého ovoce jsou zdravé a výborné.Nejradši mám borůvkovou.

    OdpovědětVymazat

Isnpirace mnohem více