Online katalog Ikea a novinky

8:27

Ikea představila novinky, které jedno oko nenechají suché. Zvlášť pokud máte slabost pro jednoduchý styl. A to jsem si myslela, že už nic nepotřebujeme.

VARDAGEN

Je krásná, je jednoduchá, je zajímavá. A s výběrem dvou barev. Must have kolekce jako blázen. Však to naše nádobí je celé takové omlácené, to by chtělo nové. A tohle je za velmi příznivé ceny! Jojo, už si v něm představuji naší štědrovečerní večeři. A ty jejich skleničky! Podobné jsme měli na chatě. Když jsem chtěla vodu, musela jsem si ji napumpovat. Ale taková čerstvá voda ze studny byla úplně jiný level. A při ceně skleničky 25 Kč za kus, to můžou být klidně za rok vymlácené. Navíc je v sadě 6 kusů a nás bude u stolu 5. A třeba budou nerozbitné.
Kompletní série VARDAGEN





HÄRLIGA

Není to jen skleněný poklop. Je to nápaditá dekorace, která nesměla na žádné stylové fotce chybět. V létě s květinou, na podzim s červenou bobulí a na zimu se světýlky na baterku. Ideální na zimní dny bez dostatku denního světla.
Kompletní série HÄRLIGA

Je toho samozřejmě víc, ale já toužím po kolekci Vardagen od skleničky po ubrus. Tak teď si hoďte nohy na stůl, k ruce připravte vonící kávu a prolistujte si online katalog Ikea

Taky plánujete výlet směr Ikea? Říkám si, že tam vyrazím tak dlouho, že pokud v tom budu pokračovat, dřív porodím než nakoupím.
Krásný den,
vaše M.

5 komentářů

  1. Taky planuji, zrovna vcera jsem si delala zalozky v katalogu. Rikam si, az deti vyrazi do skolky, vyrazim ja smer Pha:-). Uz mam take vybrano. Hezky den. M.

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, i já tam mám pár svých favoritů :o) ..... Marki

    OdpovědětVymazat
  3. Marti,moc pěkný výběr i mě se líbí,nádobí i skleničky jednoduché,
    ale přitom vypadají fakt dobře.
    Hezký večer.
    Renča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renčo,
      přesně, jednoduché a přitom vypadají dobře. Ráda chystám pro návštěvy vše do pěkného nádobí.
      Pěkný den.

      Vymazat

Isnpirace mnohem více