Ema nemá pokoj

11:22

ale super hrací koutek!




Protože naše malinká odmítá i spaní v postýlce, dokážu si představit její výraz, kdybych ji chtěla zavřít v pokoji. My třeba nemáme ani dveře do ložnice, tak má Emi dost velký rozlet pro své objevování. A až bude podkroví, stejně svůj pokoj mít nebude. Místo tří menších místností, budeme mít dvě velké. Jedna ložnice pro bráchu a jedna ložnice pro nás tři, kde plánuji udělat pro Emu její koutek. Zatím má koutek jen hrací a ráda v něm sedává. Ovšem černobílé a nyní moderní scandi nečekejte. Vybírám líbivé hračky, většinou dřevěné. S motivy, které mi připadají krásné a na které Emi prstíčkem ukazuje a říká pípí (jakože ptáček) nebo bambam (jakože haf haf). Komoda je super úlovek za 50 Kč a v košících si Ema dělá svůj systém. Většinou se objeví s kousky oblečení, které si vyskládá na sebe. Na ramena, na hlavu. Pak nevidí na cestu a loví zajíce.



Protože vím jak to dopadá, bráchovi táhne na 13, chci si ty úžasné dětské chvilky co nejvíc užít. A zavřít ji do pokoje, to bych si je moc neužila. Ema je na tom stejně a podle kopanců do žeber (mých) a prstíčky v očích, uších (zase mých) si je užívá taky. Já ji na oplátku v noci stále přikrývám a držím za ruku. Protože tak rychle roste a jednou z toho budou pouze vzpomínky...



A jestli jste dočetli až sem, mám pro vás tip na krásné papírové pytle pro všechny milovníky urban jungle. Jsem nadšená. Dnes jsem se objevila parádní kousky na Tchibo v kolekci úklidu. Hned je vidím jako super obaly na květináče. Takže beru rovnou dvoje. A taky kreativní sadu papírů, ze kterých si udělám obrazovou stěnu do obýváku s motivy pokojovek. To se ti povedlo, Tchibo.






Krásné úterý všem, M.

12 komentářů

  1. roztomilé..taky ještě nemáme pokojíček...třeba to stihnem do 4 let :D
    Na ty pytle jsem taky dneska koukala DD

    OdpovědětVymazat
  2. Marti,
    říkám si, že tak do první třídy bude s námi ráda.
    Pytle a celý urban jungle motiv mě tedy dostal. A to jsem si zase říkala, že nic kupovat nebudu :)
    Děkuji a pěkné úterý.

    OdpovědětVymazat
  3. Martinka, tak krásne si to napísala ♥ U nás to je rovnako... A.

    OdpovědětVymazat
  4. Marti,
    Dnes jsem objevila Tvůj blog... hltám každý příspěvek! Ty odhalené zdi starého domu jsou prostě úchvatné! Ať se daří... Zuzka

    OdpovědětVymazat
  5. Marti, krása, u nás už je hraček až moc. A to spaní s Emi, souhlas, užij si to, do 18 s tebou spát nebude:). Tipy krásné, nádherné. M.

    OdpovědětVymazat
  6. Martinko nádherné a inspirovala jste mě k nákupu na Tchibo. Opravdu povedená kolekce. Použiji na rekonstrukci interiéru na kanceláře. My také měl pro syna jen hrací koutek a to do tří let a pak teprve jsme se přestěhovali a dostal svůj pokoj a myslím, že to bylo fajn. Škoda, že to tak uteklo a letos mu bude už osmnáct!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherný koutek.Náš Maty s námi spal v posteli asi do tří let:-)Také mu táhne tento rok na 13:-)Hezký den Věra

    OdpovědětVymazat
  8. Marti taky spí stále s námi ;), taky nemáme dveře do ložnice a ač pokojík máme, je to vlastně takový větší koutek na hraní ;), který ale maj i v obýváku, i v kuchyni :D.
    Máte moc krásný koutek, i hračky i Emu! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný koutek i hračky Marti. Bertík sice v postýlce spal, ale stejně byl a stále je s hračkami v obýváku. Nedovedu si představit, že budeme každý v jiné místnosti - tedy zatím. Občas se ve svém pokoji zasekne a to se jdu hned dívat jak se má ;-) Hezké dny D.

    OdpovědětVymazat
  10. Marti, koutek je paradni! Myslim, ze scandi ladeni v pokojicku existuje jen na stylizovanych fotkach do casopisu. Cernobile interiery se mi sice libi, ale asi prave proto, aby ty hracky mohly byt o to barevnejsi. Samozrejme vkusne barevne. A ze to nektere znacky fakt umi - treba jako ty, co mas na fotce ;-) Btw koukam, ze bychom mohly uz pomalu zalozit fanpage vozicku od Janodu! ;-)
    Jinak nase Madla je podobneho razeni, dlouho s nami spala v posteli. Ted nedavno konecne dostala postylku, bokem prirazenou k me posteli, a je v ni desne rada! S mamou, ale ve svem soukromem koutecku. A ja se konecne vyspim bez kopancu - jupi! Pokojicek mame, ale je pravda, ze si v nem rada hraje jen pokud jsme tam s ni. Takze v tomto ohledu koutek urcite bohate postacuje. Jo a to zkouseni hadriku - to taky zname. No jo, holcicky jsou proste paradnice. Madla uz umi rict i 'zrcadlo' ;-) :-D...

    OdpovědětVymazat
  11. U nás je to naopak, rodičia nemajú pokoj-izbu:-)
    Páči sa mi, kečď je dieťa s rodičmi všade v byte, my sme to tak tiež mali v paneláku, byt patril deťom:-) my s mužom sme ustúpili do bývačky, ale aj tam ovládli veľkí stôl a miesto na zemi, aj králiky:-)A tu v dome vieš ako to máme:-)

    OdpovědětVymazat

Isnpirace mnohem více