Budou Vánoce nebo jaro?

11:06



Posledních pár dnů je venku docela teplo. Na to, že je vlastně prosinec, který ale prosinec moc nepřipomíná, asi už jsem se smířila s tím, že bílé Vánoce nebudou a sněhuláka budeme stavět v únoru. Nebo březnu. Ta moucha, co k nám vletěla otevřeným oknem mi taky prosinec moc nepřipomněla. Takže přes vánoční výzdobu bych nejradši šla pracovat na zahradu nebo vybrala letní dovolenou. Naštěstí je brzo tma a ke slovu se přihlásí všechny světelné dekorace a řetězy.

Někdy na podzim jsem si pořídila závěsný kruh a dlouho nám visel nad hlavou nahatý. Konečně přišel jeho čas. Svíčky, smrkové větve a skleněné ozdoby, některé z dob mého mládí, prosím pěkně. Jeden by řekl taková blbost, ale i kus vánočního u stropu udělá fajn atmosféru.



Jinak dárky zabalené a žádné upečené cukroví.
Počet shlédnutí Sám doma: 5x, Sám doma 2 3x, Polární express 3x


A než jsem článek publikovala, televize odešla do křemíkového nebe :D Tak klidný advent všem.

4 komentářů

  1. U nás upečené cukroví (aspoň část) a žádné zabalené dárky (a nakoupená zatím jen část). Z dekorací jen adventní svícen. A já mám pocit, že bych byla nejraději medvědem brtníkem a uložila se k zimnímu spánku :).
    Hezký Advent i k vám

    OdpovědětVymazat
  2. Martinko, moc hezká a skromná dekorace. U vás je milo. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, mas to pekne, ty zavesne kruhy maji sve kouzlo. A pocasi fakt spis jarni. Ja si tu nalad u ale zkazit nenecham:-).M.

    OdpovědětVymazat
  4. Marťo, moc se mi líbí i ten dřevěný svícen na stole .... moc tě zdravím a přeji ti krásné a pohodové Vánoce .... Marki

    OdpovědětVymazat

Isnpirace mnohem více