To se povedlo: jarní IKEA novinky 2020

10:14

S novou kolekcí se IKEA zaměřila především na ekologii a udržitelný rozvoj. Novinky by se v půlce února již měly objevovat na pultech. Baví mě přírodní materiály, záclony vyrobené z recyklovaných PET lahví, zelené motivy. jejich úklidové propriety jsou tedy top a tleskám za fotky se starými terakotovými květináči s muškáty. Mají svoje kouzlo, že?














Systém s úložnými koši Trofast se mi do dětského pokoje hodně líbí. Až na ty plastové koše. Je jedno, jakou mají barvu, pořád mi připomínají odpadkové koše. Divím se, že IKEA nemá v nabídce koše do tohoto systému jiné, než plastové. Ach jo. Můžete si sice pořídit police, ale tím započne hledání rozměrově ideálních košů třeba z ratanu.







Zdroj fotek: IKEA

Co vás okouzlilo nejvíc?

4 komentářů

  1. Martino,díky za inspiraci , už se také těším na novinky z Ikei :-)
    Kterou doma můžeme všichni, včetně 6 letého syna ;-)
    Mě se nejvíc líbí 2 fotka zelené kuchyně a koupelna přírodními koši :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám Ikeu taky ráda, i když tenhle úplně přírodní styl už není tolik šálek mého čaje (on taky do paneláku až tak moc nepasuje ;-)). Nejvíc mne zaujaly květinové aranže a pak soví sošky

    OdpovědětVymazat
  3. Mne se to naopak zase moc libi. Prijde mi, ze to neni uplne "ikeacky" styl, takovy ten typicky, ty vsem zname pokoje. Opryskane zdi, stare zidlicky ... to je pro me naopak nadhera!
    PLastove kose jsou proste prakticke. Vydrzi nesetrne zachazeni deti, to je asi hlavni duvod, i kdyz bezpochyby by treba bambusove vypadaly lepe, ale zase cena...:-(. Mej se. M.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj,
    nová kolekce Ikea se mi moc líbí. souhlasím s tebou s těmi plastovými koši. Zaujaly mě hlavně různé nádoby a textilie.
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Isnpirace mnohem více