Na skok v obýváku

8:00


Obývák 

Místnost pro rodinná setkání, sledování zajímavých filmů i dokumentů a místnost pro príma usínání u televize (seznam filmů, které jsem částečně viděla se prudce rozrůstá).

Jenže mně stačí náruč milého a s pocitem bezpečí zavírám oči. A to i při kuchání břicha polonahé slečny, která se o půlnoci prodírá lesem. Rozbilo se jí auto (o půlnoci autem do lesa?) a ejhle, mobilu došla baterka. Hmmmm, to je nemilé.

A když máte těžký den, není nic lepšího, než si hodit nohy nahoru, otevřít dokořán francouzské okno a udělat kafe. Zadívat se na kytky, ani je nemusíte objímat a dostanete řádnou dávku zelené energie.




Když jsem byla malá, říkala jsem kapesníku šnuptychl. Teď, jako velká, si na něj patinuji dřevěnou krabičku.

Dmu se hrdostí. Ručně koupené cibule, zasazené a finálně ustřižené narcisky. Jo!

Pěkné dny vám přeji,
Martina

3 komentářů

  1. Martinka, krásny jemný a oku lahodiaci interiér. A s tými filmami to mám podobne. Poloha ležmo pri telke a som jasná. Andrea

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tady se cítím jako doma. Nádherná barva sedačky i nábytku! Nábytek a v něm knihy! Bomba, to už se dnes nevidí! Vůni kávy cítím až sem! Květina na stole! K tomu to nádherné laskavé a hýčkající světlo a narcisky z vlastní produkce! Malý ráj.....díky za nakouknutí a pokochání. Francozské okno dokořán trochu závidím, ale přeji.
    Tak spoustu takových chvil! Klárka.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásné to máte, moc se mi líbí hlavně ty jemné barvičky a patinované věci! :-)

    OdpovědětVymazat

Isnpirace mnohem více