Koupelna, beton a já

11:30

Ty nejhezčí chvíle v období rekonstrukce nastanou, až si vystavíte první dekoraci. To nevadí, že stále není hotovo a čeká vás plno dodělávek, na okně jsou patrné zbytky štuku, ta dekorace prostě musí být. A kdo mě čte a zná, tomu je jasné, že první dekorací budete beton. Do původních betonových svícnů jsem zasadila malé opuncie. A protože dekorace má být v lichém počtu, vzala jsem hned tři.



Aby té radost nebylo málo, objednala jsem si u Radky z lesa snový lapač snů pro naši šedou zeď v obýváku. To aby se nám zdály krásné sny, až si pospíme u filmu, který jsme chtěli tak moc vidět.


A já? Užívám si poslední dva měsíce ve stavu dva dospělí, skoro puberťák, tři kočky. Mám chuť na velký úklid, kdy se zbavíte spousty věcí a šuplíky vypadají, že jste se právě nastěhovali. A to nejsem žádný sysel. Ladím podzimně, chodím a zapínám různé světelné řetězy, abych je chodila zhasínat když se zahrada rozzáří pod tíhou slunečních paprsků a následně je šla opět zapnout, jen co se přižene oblačnost, která nám z pravého poledne udělá těžký podvečer. Ten podzim prostě miluju, nejzamilovanější aktivita je nákup čajů. Jen ještě sehnat domácí med.
Stihli jsme i parádní podzimní procházku po Brdech.

5 komentářů

  1. Škoda, že jste tak daleko, táta má medu ještě zásobu :) užívejte si podzim a těšte se na zimu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani,
      kdyby táta třeba prodával, ráda si objednám.
      Krásné podzimní dny přeji.

      Vymazat
    2. Jé, až teď jsem si všimla odpovědi... táta prodává, ale je z Liberce a poštou má strach posílat :/ já ho můžu vozit do Prahy, ale to je asi pořád mimo...

      Vymazat
  2. Hezky si ten podzim uzivas, to je fajn:-). Jen tak dal:-), hlavne ve zdravi a v pohode. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcel, moc děkuji.
      Užívám si co to jde, než začne miminkovské kolečko a hlavně noční vstávání, však asi dobře znáš :)

      Vymazat

Isnpirace mnohem více