Nový koberec v obýváku

10:40


V minulém příspěvku jsem psala o výběru koberce do obýváku. To není jen tak, vybrat si koberec. Obývák je jediné místo kde ho máme, tak musí splnit moře kritérií. Musí být šedý, mít vzor co se mi bude líbit, ideální rozměr, ještě více ideální cenu. Když jsem příspěvek psala, netušila jsem, že za pár hodin ten svůj ideální najdu. Tchibo totiž vyjelo s novou kolekcí. A tam byl!
Loni jsem jeden propásla. Tak trochu podobný. Ale určitě mi ho vyfoukla Marci z blogu nordicpassion. Byl u ní tak krásný, že jsem litovala zaváhání.
Teď jsem nezaváhala. Stačilo milému ukázat fotku a protože byl nadšený (ne tak jako já), bylo rozhodnuto. Chápete, chlap byl nadšený. Z koberce. Fakt se mu líbil.
Když koberec dorazil, vytanula mi vzpomínka. Jako malá jsem musela česat třásně našemu perskému koberci. Jak já to nesnášela. A nedejbože, aby je někdo pošlapal a shrnul! Teď budu česat znova a jednou hřebínek na česání třásní třeba dostane Ema.






Krásné úterý, moji milí.

5 komentářů

  1. Úplne ťa chápem. Ja už mám neviem ktorý koberec, nikdy dopredu nevieš či sa bude hodiť. Veľakrát sa nehodil :-(. Ten tvoj sa ti hodí perfektne, ešte sa trochu natiahne , uleží a bude super.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkný koberec -taky jsem našim kobercům jako holka česala třásně a že jsme jich měli .....jo bavilo mě to

    OdpovědětVymazat
  3. Na ten loňský si vzpomínám, naštěstí jsem ho neměla kam dát :-) Tenhle je moc pěkný a třásně jsem jako malá taky rovnala :-)) Martinko, mějte krásný den D.

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den,koberec je přesně takový,jaký bych si představovala i já:).Bohužel zřejmě už nedostupný.Nevíte,dá se ještě někde sehnat? Děkuji a mějte se hezky Dáša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den,
      koberec byl z Tchiba, ale už dostupný bohužel není.
      M.

      Vymazat

Isnpirace mnohem více