Dárek k výročí

10:15

jsem realizovala už v lednu. A dalo to dost práce vydržet do března. Když jsem přemýšlela co vymyslet, narazila jsem na nabídku Saal Digital, která fotografům a blogerům nabízí kupon na fotoknihu za recenzi. Kupon za 1200 sice vypadá velmi lákavě, ale stejně jsem si skoro tu samou cenu připlatila, aby dárek nebyl jen o pár listech.



Protočily se vám z ceny panenky? No, opravdu nepatří mezi nejlevnější a nebýt kuponu, asi bych do ní nešla. Jenže. Kniha je opravdu velmi kvalitní, pevné stránky, věrné barvy. Dokonce i u fotek z kompaktu, které nebyly upravované. Vyšly krásně barevné a perfektně ostré. Mít nacpanou peněženku, přidala bych stránky s Vánoci, za všechny roky co jsme spolu. Takhle jsem se den hrabala ve všech fotkách a kopírovala je do speciální složky s nenápadným názvem Kniha. Výlety a zážitky jsem proložila domem a terasou. Ať máme vzpomínku, až to jednou zase bude jinak.


Na samotnou tvorbu knihy jsem si stáhla editor, který je intuitivní a dobře se s ním pracuje. Pak jen odeslat a čekat. Kniha přišla asi do tří dnů. Víte, kam jsem jí nakonec schovala? Do knihovny! :D

4 komentářů

  1. Kniha je nádherná, i za tu cenu. Sledujte nabídky jednotlivých firem, občas mají akci, a pak je trochu levnější :)
    Pavel

    OdpovědětVymazat
  2. Krasa, ja muzu albumy prohlizet do nekonecna ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Na tvorbu fotoknihy asi nikdy nebudem mat dost trpezlivosti :-) Ta tvoja vyzera super! Alexandra

    OdpovědětVymazat
  4. To je nádhera! A ten text...... dokonalé! Musel to být super dárek, který určitě udělal velikánskou radost. A o tom to je :-)
    Pa, Klárka.

    OdpovědětVymazat

Isnpirace mnohem více