Výhra, o kterou jsem nesoutěžila

8:39

Vyhrála jsem!
Raduju se, protože já normálně nevyhrávám. Teda když něco moc chci vyhrát. Asi štěstí v lásce. Asi určitě. Smířená se svým stavem se už moc soutěží neúčastním. Hlavně na blozích, kde jdou komentáře na stovky. Naposledy jsem z hecu na bonami vyplnila formulář o předplatné časopisu Pěkné Bydlení. A vyhrála. Zatím mi nepřišlo.



Ale to pravé překvapení mě našlo na Instagramu. Když jsem si objednala světelný řetěz z Bella Rose, dala si fotku na Instagram, a tak nějak logicky fotku otagovala i BR shopem. Další den na mě jako první vyskočilo upozornění, že mě označila Šárka z Ma Maison Blanche v komentáři. Aha? Gratulovala mi k výhře. Co? Věc se má tak. Každý měsíc vybere tým BR jednu fotku z Instagramu, kde je vyfocený produkt z jejich eshopu a která má hashtag bellarosecz. Výherci je zaslán poukaz na 1000 Kč. Takže i mně.

Moc jsem neváhala a hned si shop začala procházet. Chci to. A tamto. A toto taky. Pak toho bylo už nějak moc, že jsem všechno z košíku vyházela a vrátila se k úplně první volbě. Zlatý svícen od Bloomingville. Upřímně, nevyhrát poukaz na nákup, asi bych si ho nekoupila. Takhle proč ne, že. Věděla jsem od prvního momentu, že bude skvěle ladit k betonovým stolkům. Navíc jde snadno sezónně dekorovat. A aby to nebyl jediný zlatý kousek, společnost mu dělá zlatá podložka pod hrnce Green Gate. U nás na podkafe a podčaje.

Mám fakt radost. Díky za dárek týme Bella Rose! A vám všem krásný pátek 13.

7 komentářů

  1. Krásný výběr, krásně vyladěné, gratuluju, T.

    OdpovědětVymazat
  2. Vidíš, ja tagujem o 106 a nič ;-) Gratulujem k výhre - vybrala si si fantasticky ♥ Alexandra

    OdpovědětVymazat
  3. Teeeda, krásný kousek a krásně nafoceny. Gratuluji. Přeju i další výhry 😉. M.

    OdpovědětVymazat
  4. Moc gratuluju k výhře, zasloužila sis ji! ;-) A nádherný kousek jsi vybrala, je to skvost!
    V.

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluju taky. Svícen je zajímavý a myslím, že je přesně z té kategorie věcí, kdy si člověk říká "nemusím to mít", ale když se vyskytne poukaz, je to pak najednou jasné ;-)

    A u mne jsi kdysi vyhrála taky (byť to tedy byly drobnosti) - takže to s tvým nevyhráváním nebude tak hrozné ;-).

    OdpovědětVymazat

Isnpirace mnohem více