Mé betonové dekorace na Vánoce

11:06

Když beton, tak i adventně. Zatím má jediná dekorace, která trochu připomíná Vánoce. Svícen ve tvaru hvězdy a dům k pronájmu s jedním vzrostlým betonovým smrkem. Pozemek ve stříbrném údolí, ale bez oplocení. V nočních hodinách je z dálky slyšet houkání sov a dupot jelenů.



Šedivá fasáda je v trendy Nordic stylu, ale nebude se bránit ani barevným výstřelkům. Smrk sice typickou vůni nenabídne, ale je dokonalý větrolam, když přijdou pořádné fujavice. Dům vypadá pěkně bytelně, ale je zcela mobilní a můžete ho vzít kamkoliv s sebou. Třeba v kapse.



 A aby jim nebylo smutno, brzo se narodí betonová vánoční kometa s parádní betonovou ozdobou.
To je celá naše (ne)adventní dekorace. A možná, když se rozhlédnu po sousedství, budeme úplně poslední kdo bude adventně zdobit. Šílenství?
Pěkné úterý všem betonovým nadšencům.

18 komentářů

  1. Krásně jednoduchá dekorace s příběhem, moc se mi líbí!

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné, naprosto dle mého gusta. A ještě pěkně doprovozeno humorným slovem ;-). Ha, u nás advent a blížící se Vánoce nepřipomíná zhola nic. Přísahám. A je to tak možná na popud tomu, že odjinud se to na nás masově valí. Tak to trochu schválně bojkotuji (zatím) ;-)...
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Veru,
      děkuji. Já letos jen tak trochu, sem tam. Stejně se nejvíc těším na stromeček a co na něj řekne Ema.
      Měj se hezky.

      Vymazat
  3. Veľmi pekná, jemnučká dekorácia, aj príbeh pekný adventný. Inak aj u mňa zdobenie v nedohlednu, na poslednú chvíľu, ako aj pečenie na poslednú chvíľu. Krásny deň prajem. Zita

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, mezi těmi tradičně vánočními hrůzami je to úplné pohlazení po duši. :) myslím, že to má dekorace slavnostní atmosféru, i když se zrovna netřpytí. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Hlásím Martino, že se teprve opravdu chystám. Bojkotuji zdobit již v listopadu :o)) a odolávám všem úděsným reklamám. Vždy se činím až v sobotu před 1.adventem a mnohdy vše vytáhnu až v neděli odpoledne. Vím, že beton je tvůj oblíbený materiál (což obdivuji) a tohle vánoční aranžmá je ojedinělé. Takže - KRÁSNÉ.
    Měj pohodové dny.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Álo,
      v koutku duše mě to velmi těší, když jsem na tom podobně jako ostatní. Někdo má už stromeček... Děkuji a klidné dny přeji.

      Vymazat
  6. Dobrý den, moc krásné jako vždy . Už jsem podle vás dělala betonová vejce a měli moc úspěch :-)Můžu se zeptat zda to vyléváte do formiček (vykrajovátek)a ten svícínek hvězdičku jak jste prosím udělala ? Děkuji a přeji krásné adventní dny. Věra.

    OdpovědětVymazat
  7. Celkom pomaly a zľahka začínam s Vianočnou výzdobou aj ja. Ale cez víkend to asi prepukne naplno :-). Betonové kúsky dokonale ladia so smrekovými halúzkami. Pekné a orginálne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moničko,
      děkuji. Beton je prostě vděčný na každé zdobení.
      Posílám pozdravy.

      Vymazat
  8. Nádherná dekorace, já pořád neumím namíchat ten správný beton,nebo kupuju špatný 🙂. Já s výzdobou také začínám, holt jiní mají více času. Pěkný advent. M.

    OdpovědětVymazat
  9. Marti, ty jsi ten nej betonovy nadsenec a jde ti to skvele. Dekorace je proste krasna. Hezke dny. M.

    OdpovědětVymazat

Isnpirace mnohem více