Když kupujete hodně rostlin domů

9:00

potřebujete i hodně květináčů. Kdyby tak existovaly rostoucí, každé přesazení chce nový, větší květináč. Já hledala hodně dlouho takový střední, který by byl na ty velikosti rostlin, které si běžně kupuju. Ani malé, ani velké. Dost se mi líbí květináče Vietnam na Bellarose, ale kdybych si spočítala na kolik by mě měly vyjít, tak to radši nepočítám. Já bych si ty svoje zelené děti chtěla totiž sladit. Každý pes, jiná ves je sice zajímavý nápad, ale na mě celkem depka.



Jak to tak bývá, když se mi něčeho dlouhou dobu nedostává, zkusím to vyrobit. A je to. Takže jsem si vyrobila ideální betonový květináč a doladila ho táckem. No, prostě jim to ladí. Nejsem hamoun, takže jestli vás dostal stejně jako mě, můžete betonový květináč s podtáckem  omrknout na eshopu.





I když koupelnový příspěvek bude po víkendu, nemůžu vám neukázat jak mu to v koupelně sluší. Jako nedočkavec květináče ani nenechám pořádně vyschnout a už je tahám domů. Protože těm kytkám to v něm vážně sluší.



Krásný pátek!

5 komentářů

  1. Krasavci!!! A na koupelnu se tesim moc:-). jak uz jsem psala, hezky vikend. M.

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasné květníky -jsi moc šikovná.Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. Jojo, tohle tema posledni dobou resim porad. Nejak se tem zelenym potvurkam u me konecne zacalo libit a ja uz z kulny vytahala vsecky pouzitelne kvetinace a ted co dal... no, taky uz mam par napadu na diy. Ale chtelo by to se na ne vrhnout idealne hned, nez se mi ta kvetena vymkne kontrole :-D Ty Tvoje betonovy jsou proste best of! Hezky vikend preju! M.

    OdpovědětVymazat
  4. Květináče/obaly Vietnam jsou krásné napohled, ale propouštějí vodu. Ty Vaše jsou super:-)) Lela

    OdpovědětVymazat

Isnpirace mnohem více