Perfektní podzim

23:30


Konečně nastal ten opravdový podzim, kdy je krásně venku i doma. Venku hrají barvy, dá se konečně pořádně nadechnout a vzduch skutečně voní. Když je pošmourno, nemáte pocit viny z víkendu doma a když je hezky, nepropotíte venku i gumičku do vlasů. Bye, bye léto.


V lese jsou ty nejlepší poklady, které si Ema nosí v kapsách domů. Naposledy to vyhrál kámen, který si mladá dáma sama aportovala. Zahodit a se smíchem si pro něj zase doběhnout. Les je prostě to nejlepší hřiště.




Na víkend jsme odjeli směr Pálava a večer ve vinném sklípku. Moje premiéra a poprvé jsem ochutnala opravdu dobrý Muškát. Navíc úplně ideální počasí! Krajina v podzimních barvách a zahalená v mlze. To si nejde neužít a nic fotogeničtějšího není.



Letos jsem fakt ráda, že už léto skončilo. Podzim byl doslova vymodleným snad už od konce července. Jak jste na tom vy? Chybí vám léto, nebo si se mnou užíváte podzim?

Krásné úterý, na Tchibu nově nádherná kolekce vánočních světel. :)

8 komentářů

  1. Rozhodně si užívám podzim! Byla nádhera, vrátit se z dovolené od moře v polovině září a kochat se tím krásným počasí, které bylo tou dobou, vše barevné, teplo, slunce svítilo, tak krásný start podzimu jsem už dlouho neviděla. Teď poslední dva dny, kdy zase svítí sluníčko, jsou také krásné, ale jen škoda, že víkend jsme měli pochmurný, dušičkový...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi,
      tak to ten návrat od moře nebyl aspoň moc šokový :)
      Posílám pozdravy.

      Vymazat
  2. pomáhám teď kamarádovi v lese s motorovou pilou, od rána do večera v lese, nemá to chybu...počasí nemá chybu... a přijde mi že to je skoro léto...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, kvetou nám nově kokardy, gaura, třapatky a růže. Zajímavá kombinace, když už jsou některé stromy a keře holé.

      Vymazat
  3. Já mám raději podzim, zvlášť když se vyvede tak jako ten letošní. Líbí se mi barevná příroda i mírně mlžná, jakoby nostalgická rána. A není vedro :-)
    Měj se pěkně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáňo,
      úplně podle mého gusta. A mlžná rána jsou nejvíc nejlepší.
      Ahoj a mávám.

      Vymazat
  4. Marti, podzim mám ráda hlavně na fotkách, barvičky jsou fakt dokonalé, ale jinak jsem teplomilec a léto mi vyhovuje. Ale za střídání ročních období jsem ráda, každé má své kouzlo. Fotky z lesa jsou nádherné.
    Přeji krásný víkend. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo,
      jojo, střídání je fajn, protože na každém ročním období je něco báječného.
      Díky za pochvalu a měj se krásně.

      Vymazat

Isnpirace mnohem více