Nové plakáty v obýváku a skvělá sleva pro vás

16:46

Zdravím všechny příchozí,

obrazovou stěnu jsem si chtěla vytvořit už dávno. Ono to taky není jen tak, hodně času vám zabere rozvržení obrazů a taky samotný výběr motivů. Takže zatím na obrazovou stěnu nedošlo. Ale pak mi ve schránce přistál mail od milé Sabiny, která mi nabídla spolupráci a pár obrazů k tomu. Nešlo říct ne. 

Poster store je obchod kde nakoupíte trendy rámy na obrazy a krásné plakáty. Baví mě jejich důraz na barevné kolekce, takže pokud inklinujete třeba k béžové, máte pěkně pohromadě všechny plakáty, které vám k béžové krásně půjdou. Navíc jsou plakáty přehledně rozdělené podle kategorií. 




Náš obývák je ve frontě čekající na rekonstrukci. V hlavě mám poměrně jasnou představu, jak by měl nakonec vypadat. Světlé stěny, smrková podlaha ponechaná v přírodním odstínu. K tomu koňaková sedačka, ratanové stolky, betonové dekorace a rostliny v terakotových květináčích. Do této představy jsem vybrala plakáty a rámečky. Studené tóny doplněné hřejivým dřevem rámečků. A není nic hezčího, než příroda sama, proto mé první kliknutí směřovalo do kategorie Příroda. Výběr motivů je zábava a jakmile máte zatlučený hřebík, fantazii se meze nekladou. Doufám, že Posterstore vymyslí super kolekci na Vánoce, protože když už máte rámečky, tak je výměna plakátu velmi jednoduchá, ale vy budete mít pocit trochu jiného interiéru, a to není nikdy na škodu.

Obrazy v ložnici 

Ještě než jsme pověsili plakáty do obýváku, měli jsme je nějakou dobu v ložnici. A musím říct, že to taky vůbec nebylo špatné. Vlastně mi tam teď docela chybí. Ledabyle opřené obrazy o zeď v různých velikostech působí na oko moc příjemným dojmem.
 



Jestli se vám obrazové stěny líbí, není nic jednoduššího, než si svojí vysněnou stěnu taky udělat. A aby vaše peněženka zase tolik nezaplakala, domluvila jsem vám se Sabinou slevu 35 %. Až budete mít zboží v košíku, vložte tam slevový kód decor35. Sleva platí měsíc, a to  26.5. - 26.6.
Jen pozor, sleva neplatí pro kategorii Kolekce umělců, rámečky a nelze ji kombinovat s jinými slevovými kampaněmi.
Tak hurá na nákupy.
M.

5 komentářů

  1. Na Posters se koukám už pár týdnů, je nemožné si vybrat :-)
    Moc hezké obrázky.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  2. BIN BEGEISTERT:::::: SO SCHÖN

    WÜNSCHE NOCH EINEN SCHÖNEN ABEND
    bis bald die BIRGIT aus TIROL

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, to je tak krásné bydlení ♥ Plakáty se mi moc líbí ;-)
    Krásné dny
    Lenka

    OdpovědětVymazat

Isnpirace mnohem více