U našeho vchodu, kde je vše

8:46

Vchod, který není do ulice, ale kouká nám do zahrady. Stačí pár kroků a usedám na vyrobenou lavičku, kterou jsem dostala k narozeninám. Mám výhled na levanduli, která byla původně stromková. Teď je z ní taková velká koule, která roste na naprosto nevhodném stanovišti. Terasu jsme pokládali sami. Lodní lak, který prý vydrží vše, vzal po zimě za své. Vyhlížím pupeny na víně, které se pne k posezení a k domu. Letos se zase pokusíme o domácí víno. Loni chytlo plíseň.

Posezení pod střechou jsem o víkendu uklidila. Nechápu jak se tam může přes zimu nahromadit tolik věcí, když tam v zimě skoro nejsme. Nechám si zatlouct hřebíky a pověsím věnec a prázdné rámečky. Nevypadá to vůbec zle. V hlavě se mi honí představa rámové galerie.

Jsem ráda, že jsem se vzdala jisté práce z kanceláře. Trochu mě překvapilo, jak to šlo hladce. Nejtěžší je překonat své obavy a věřit, že to vyjde. Ještě v pyžamu vyjít ven, nadechnout se čerstvého vzduchu, pokud se zrovna nehnojí pole, dát si snídani. To je nejlepší start a každý den je ten nejlepší. Takže jestli víte, že vám něco chybí, že nejste šťastní, začněte si své sny plnit. Jde to.








12 komentářů

  1. Zrovna přemýšlím jestli se uvrtat do kanceláře, nebo nechat život plynout co přinese ...

    OdpovědětVymazat
  2. Rána na zahradě jsou prostě úžasná..... :-) Miluju je! Ale taky dopoledne, poledne, odpoledne, podvečery, večery i noci s hvězdami.... co ti budu povídat.... :-)
    Klárka

    OdpovědětVymazat
  3. Marti máte krásnu záhradu :-) ...aj ja by som rada pracovala z domu a vzdala sa istej práce v kancelárii...len som ešte nenašla odvahu...snáď niekedy :-) papa D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má milá,
      já si to tolik přála, že se všechno semlelo tak, abych jinou volbu neměla. Tak přeju dost odvahy a ještě víc snů :)

      Vymazat
  4. Je mi fajn u teba a toto ťa teda fakt poteší, ešte je tam aj galéria, ale musíš kuk na www.planet-deco.fr.....tam je to odfotené s tou rámečkovou galériou :-)pa


    http://www.mothergoosehotel.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko,
      jen mít ještě hromadu rámečků :)
      Díky, na vše mrknu.

      Vymazat
  5. Vypadá to nádherně, takový malý velký ráj! ♥ Jako obyvatel paneláku tento únik z reality opravdu dokážu ocenit. Minulé léto nám alespoň opravili balkony, které mají výhled do dvory, takže se tam dá relaxovat a popíjet káva. Vím, že to není žádná terasa, ale alespoň něco.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ter,
      on i takový balkon může mít své kouzlo. Vždyť i tam člověk dokáže nabrat novou sílu. Miluju malé, útulné balkony, které v létě kvetou.

      Vymazat

Isnpirace mnohem více