Jak spolu (ne)pracujeme

9:00

Ne není od toho, že bychom snad nepracovali, ale že naše pracovna je vlastně jídelna. Naší "pracovnu" jsem vám ještě nikdy neukázala, protože před focením jídelny ntb vždy pěkně schovám. A na tu malou chvilku si užívám fakt jen jídelnu. Střecha je hotové (čekejte brzo článek) a postupně svépomocí začínáme chystat půdu. Jen co zmizí postele z naší současné ložnice, budeme mít prostor na velmi velkorysou pracovnu. Se sedačkou na odpočinek, hracím koutkem pro Emu a krásným ručně dělaným stolem s deskou z prken, jojo. Samozřejmostí budou betonové dekorace a spousta rostlin. Prostě se na to fakt těším, jistě mi rozumíte.

Zatím spolu doma pracujeme takto. Náš stůl jsou vlastně stoly dva, takže jeden je jídelna a druhý je pracovna. A takhle tu spolu každý den pracujeme v naší nepracovně.
„A to spolu jste celý den?“
„Ano.“
„A nehádáte se?“
„Ne.“
„Ale jste spolu celý den?“
„Ano.“

Takže asi tak.



Nový betonový svícen

Pro mě jsou odpočinkové zóny základ. Tu křesílko, tu lavice... A Ema si jich taky náležitě užívá. Nahoru, dolu, nahoru, dolu. Oběhnout stůl, vylézt na lavici, dolů, vylézt na židli...





Krásný den 🙋

5 komentářů

  1. Martino,
    krásné společné stoly, pracoviště, máte u Vás doma !
    My s mužem také pracujeme v jedné budově, sice ne přímo ve stejné kanceláři, ale nad s sebou ;-)
    Také čelím podobným dotazům, ale nám to vyhovuje :-)
    Krásné léto !

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, mame to s tim jidelnim stole uplne stejne:-). Velkorysou pracovnu ti zavidim. My mame pidi a jeste se tam ted nedavno nastehoval manzel, ma tam home office. Mne musi stacit ten kouek u stolu:-). Pekny den. M.

    OdpovědětVymazat
  3. Martinko, nádherné, když spolu můžete pracovat celý den a nelézt si na nervy. Už se těším na fotky nové pracovny, která bude určitě nádherná. Držím palečky!!! Blanka

    OdpovědětVymazat
  4. No doma to máte fakt krásně vystajlované :))

    OdpovědětVymazat

Isnpirace mnohem více