Tak trochu boho jídelna

8:12

Místo, kde se potkáváme nejčastěji.  Je to samostatná místnost, ale průchozí z kuchyně do ložnice. Tady jíme, pracujeme, hrajeme si i povídáme. Docela velkorysý prostor "jen" pro jídelní stůl. Nemůžu se dočkat až nastane čas plánované výměny elektroinstalace a zdi dostanou bílou fasádu. A možná se vrhneme na předělání stolu, možná. Stále pracujeme (Jenda) na půdě. Je připravena štítová zeď pro vsazení okna, dodělává se venkovní terasa, podlaha na půdě. Náš to-do list přetéká a moje super plány zatím stojí. Přijdou na řadu ihned, jakmile se naučíme Portugalsky. To je kouzlo starého domu, pořád je co dělat. Ať chcete, nebo nechcete.


Z procházky jsme si donesli nádherná jablka a švestky. Nemůžu si pomoct, ale navozují mi podzimní náladu. Taky milujete podzim? Pro mě to jsou čaje s medem, teplé ponožky, svíčky, světelné řetězy, nejlepší vůně a barvy přírody, chůze v popadaném listí. Co na podzimu milujete vy?







Betonový podtácek

Ema miluje Vzhůru do oblak. Mám něco přes hodinku, kdy si můžu uklidit a užít si pomíjivý pocit pořádku a uklizených hraček a všeho na svém místě. A dokonce se zapálit svíčku!



Nejroztomilejší svícen


Krásný čtvrtek ♡

6 komentářů

  1. moc hezké. Také to mám ráda, jen ty svíčky nemůžu, manžel to nemá rád...… přeji krásné pozdně letní dny. Olina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Oli,
      tak když není doma :)
      Také přeji krásné pozdně letní dny a mávám.

      Vymazat
  2. Ten koutek s křesílkami vypadá úžasně!! :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nelo,
      také se mi fakt líbí.
      Díky a posílám pozdravy.

      Vymazat

Isnpirace mnohem více