H&M HOME Vánoce 2018

7:00

Pomalu nám končí říjen, ale obchodníci nám již servírují Vánoce. Pro někoho to znamená oči v sloup, začínající deprese a tik v oku, někdo (jako já) se tetelí blahem a naplno si to užívá. Nejde mi ani tak o nové produkty, ale o krásné interiérové fotky a příval inspirace.  Na to všechno předvánoční se neskutečně těším a hodně dárků už je schovaných ve skříní. Ty, které nejsou schované, mám pěkně sepsané. K tomu se přidal pocit úlevy, že dárky jsou vyřešené.




H&M vyjelo s kolekcí Útulný minimalismus, který je plný přírodních tónů, něžných ornamentů a metalických barev. Já bych tomu minimalismus úplně neříkala, spíš krásně přírodní dekorace na Vánoce. Přesně takhle si to představuji. V interiéru střídmost, hojná slavnostní tabule. Vždyť ani na Vánoce, ani po Vánocích nemusíme trávit celé dny zdobením a následným úklidem všeho vánočního. Záměrně nedávám tipy na produkty, ty si konec konců můžete prohlédnout sami. Já přináším fajn atmosféru, která fotkami prostupuje.
Echt vánoční lelkování.


Tak letos snad ubrus pořídím.

Stačí jen hodně zeleného a pár světelných řetězů a ozdob. Takhle si je plánuji já. Na stromek skleněné ozdoby letos nepůjdou (maminky chápou), tak si svoje vintage ozdoby zavěsím na smrkovou větev, která bude v bezpečné vzdálenosti dětských tlapek. Adventní svícen bude z betonových svícnů na velkém tácku s mechem. Vlastně pojedu ve stylu loňských Vánoc: Starý dům o Vánocích
Letos to bude hlavně o pečení, do kterého chci zapojit Emu. Ta se ráda zapojuje do všeho. Ať jde o vyndavání nádobí z myčky, prádla z pračky, luxování, vždy ochotně a s radostí pomůže. Jestli máte tipy na zdravější verze cukroví, budu ráda za vaše komentáře.

Do koupelny Vánoce nepřesouvám, ale sprchový závěs je super.

Kromě vymýšlení adventní tabule se nejvíc těším na spojení Vánoc a betonu. Mám dva typy nových betonových svícnů, které možná půjdou na adventní svícen. Jen přidat čísla a mech a hotovson. Narazila jsem i na starší článek o Vánocích, na který jsem úplně zapomněla. Pobavila jsem se, jako kdybych ho ani nepsala já. Takhle to bude i letos.

Betonový svícen
Jste už naladění a natěšení na Vánoce, nebo jsou u vás zatím sprosté slovo? :D

6 komentářů

  1. Ta koupelna! To mít doma, tak si připadám jako v nějakém wellness těsně před Vánoci :) A povlečení je taky krásné...no, jen kdyby tak bylo více kamenných prodejen, ať si to člověk může vychutnat a vybrat na vlastní oči :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ó áno, ta koupelna. Jen by mě zajímalo, jestli by to člověka lákalo vytáhnout i mimo vánoční období.
      Posílám pozdravy, Zuzko

      Vymazat
  2. Tak ja to mam stejne jako Ty, pro me jsou Vanoce svetlem v te nekonecne dlouhe zime, ktere nijak nehodluju, protoze nejsem sportovni typ. Co se tyce dekoru, tak tohle obdobi je jedine, kdy to doma trochu rozparadim a neni to takovy uplny minimac. S pecenim to u nas bude stejne, tesim se, ze letos poprve to bude teamwork s Madlou, mame to uz velice dobre natrenovane s plastelinou ;-) Tak jsem zvedava, jak to cele dopadne. Takze ano, uz taky zacinam byt v predvanocni euforii (na darcich uz pilne pracuju!) a moc se tesim i na blogove clanky na toto tema! Vanocum trikrat zdar! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi boží! Těší mě, že jsem našla stejného nadšence a můžeme se virtuálně plácat po zádech a listovat ve vánočních nabídkách už v říjnu :D
      A letos použiju tvůj návod personalisované ozdoby na stromeček, akorát fotky lípnu na karton a budou z toho cedulky na dárky, aby mohla rozdávat Ema.
      Máávám :)

      Vymazat
  3. Mam to podobne:-). Vanoce proste miluju. Darku uz mam plne krabice, ja si to proste hodlam uzit. Atmoska na fotkach je moc prijemna, M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marci,
      přesně můj plán letošních Vánoc. Co není koupené, je už vymyšlené. O tom, že doručování dárku teď je převeliká pohoda a rychlost asi psát nemusím.
      Vánoce jsou nejvíc nejlepší :)

      Vymazat

Isnpirace mnohem více