Adventní výzdoba jídelny

7:37

Jídelnu zdobí vánoční výzdoba. Původně jsem si plánovala betonový adventní svícen, ale když jsem od Marci dostala super čísla 1-4 nešlo odolat. Vánoční výzdobu sice máme, ale včera to venku vypadalo na začátek jara. Teploty kolem 10 stupňů a střídavě sluníčko a mraky. Se změnou počasí jsem doma neustále zapínala a vypínala všechna světýlka, na které mám prý trochu obsesi.  I když bych s novou nabídkou obchodů zase chtěla spoustu nového vánočního, vystačím si zase s vintage ozdobami, betonem a vším, co si můžete donést z lesa.


Když si včera Ema hodila každodenní dopolední chrupku, uvařila jsem si čaj, pustila Sám doma (neplést se Sama doma!)  a zabalila všechny dárky. Až na pár posledních dárků jsem připravena. Začít plánovat a nakupovat v listopadu se ukázalo jako super nápad, protože teď už jsem s dárky v klidu a můžu se věnovat cukroví a úklidu (jen trochu, nic se nemá přehánět). Čekám jen na doručení vánoční zdravé kuchařky, kde jsou přesně ty recepty na zdravé cukroví, které jsem hledala.


Včera, když mi dopravce vezl světelné baňky z Tchiba, mi až bylo líto, jak se prodíral autem plným balíčků a říkal, jak je to někdy s lidmi komplikované, nejsou doma, mění adresu po zavolání, nechávají je čekat. Já po zavolání beru boty a čekám venku, abych jim trochu ulehčila, protože zrovna v tomto období toho mají víc než dost. Nejen oni. Úsměv a přání pěkného dne nás přece nic nestojí a přitom je to někdy ten nejhezčí dárek, který můžeme dát.





Na Instagramu se můžete zapojit do soutěže o betonový vánoční svícen Hvězda. Aby ty letošní Vánoce byly šťastné a betonové!
A jestli milujete přírodní mýdla a DIY ozdoby, mrkněte k Marci, kde zrovna probíhá vyvoněná soutěž.

Hezký den.

6 komentářů

  1. Marti, ta vánoční větev na zdi je super, ta se mi moooc líbí!
    A pošťákům, tě tedy teď práci opravdu nezávidím....nemají to lehké....
    Měj prima dny, Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Peti,
      jsem ráda, že se líbí. Mně se taky líbí :)

      Vymazat
  2. Pěkně vyzdobené to máte. A to, že už máš dárky, závidím. Já nemůžu nakupovat dárky dopředu - buď bych je nenašla nebo nedočkavě prozradila. Takže mne ještě čeká nějaké to martýrium v plných obchodech...
    Hezké prosincové dny

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ta větvička na stěně u mě vede :) Moc hezký nápad :)

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, děkuji za zmínku. Druha varianta adventniho svicnu se mi taky libi i ta fotka, jak EMI nakukuje:), úplně vím, co si v tu chvili preje:). I vetev se mi lubi, prostě všechno:). uzivejte si to!!! M.

    OdpovědětVymazat
  5. Veľmi vkusné a príjemné. Betonové svietničky naprosto úžasné. Prajem pekný predvianočný čas.

    OdpovědětVymazat

Isnpirace mnohem více