Vánoce 2020 a výzva pro vás

13:00

 Ahoj přátelé,

tak už máme po. Tak dlouho se člověk těší a tak rychle je po všem. Pro mě je konec vždy po rozbalení dárků a 25. a 26. jsou fajn dny volna, jako malá dovolená za ten předvánoční shon. Jsem tak trochu exot, protože už 27. nenápadně odvánočňuji dům. Zvlášť, když to venku vypadá spíš na jaro. Já se rád na cokoliv těším, takže se po Vánocích těším na jaro. Procházím fotky ze zahrady a přemýšlím nad tím, jaká semínka letos nakoupím. 

A jaké byly? Skvělé, jako vždy. Cukroví je hodně, salátu bylo málo. Počet rozbitých ozdob se dá napočítat na prstech jedné ruky, a to je super. Bonusem je dětský pohled, který věří na zázraky a křik při rozbalování dárků. Baví mě i dotazy, třeba proč Ježíšek neodpovídá, když si s ním Ema povídá. Víc slov netřeba, fotky snad řeknou vše. A na konci výzva pro všechny.














Občas mi píšete na Instagramu ohledně změny vzhledu fotek. Vážně jsou jiné než bývaly, protože jsem si jako podcast začala pouštět videa od úžasného fotografa Petera McKinnona. Učím se s křivkou a barvami. To vám je možností. Jenže jak víc upravuji než fotím, dochází mi materiál a proto každému, kdo mi na email martina.kopecka@email.cz pošle fotky, upravím je a vrátím zpět na email. Ideálně fotky z cest, třeba Irska (Marcel?), beru i různé detaily, rostliny, interiéry. 

Předem díky!

Martina.

7 komentářů

  1. Hmmm, to je vyzva:-). A jak velike je chces? M.

    OdpovědětVymazat
  2. Martino, měli jste to všedhno moc krásné. A nádherný stromeček ..
    Hodně štěstí do nadcházejícího roku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo,
      díky moc za návštěvu a koment. I tobě štěstí a hlavně zdraví do roku 2021.

      Vymazat
  3. Marti, máte krásný stromeček a vše moc hezky nazdobené. A fotky jsou úžasné, jsi šikovná. V jakém programu je zpracováváš? Já používám Zoner a s křivkami si hraji málo, občas mám strach, abych to nepřepískla. :o) Do nového roku Tobě i celé rodině přeji jen to nejlepší. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Dášo,
      já používám Adobe Lightroom, už několik let si platím základní balíček Adobe, kde je Lightroom a Photoshop.
      Vše nejlepší do nového roku přeji.

      Vymazat
  4. Peti, moc krásná vánoční atmosféra a fotky vypadají úžasně. Já se neustále učím fotit na můj Nikon a Ježíšek mi donesl nový mobil, tak se budu učit i s ním. Přeju krásný Nový rok.

    OdpovědětVymazat

Isnpirace mnohem více