Moje muzza v bydlení

10:54

a nový koberec. I když si na spaní v podkroví ještě počkáme, náš další milník byl pokořen. Máme v podkroví podlahu! Voňavou, krásnou, dřevěnou podlahu. Už si to vše pomalu plánuji a věci vybírám s vidinou hotového podkroví. Třeba takový krásný koberec HÜBSCH, který bude součástí pokoje pro Emu. Nechat ho ve skříni by byla škoda, zatím mu to sluší v jídelní relax zóně, kde mu dělají společnost dvě nové monstery.


Spolupráce s eshopem muzza, kde najdete samé designové kousky, mě nenechala chladnou a přišla právě včas. Už mám vybrané noční stolky a pár doplňků nejen k nám do podkrovní ložnice, ale i do pokoje puberťáka. A nemůžu si pomoct, ale jejich vychytávky jsou prostě i tip na vánoční dárky pro opačné pohlaví. Jako bonus je komunikace s eshopem, to je podle mě základ, a tak se pozná dobrý eshop. Vstřícná a milá komunikace vám napoví, že jste na správném místě.


Jsem spoko. Koberec mile překvapil svou jemností. Já jsem tak trochu kobercový sběratel, víme? Pro mě není nic lepšího na zateplení a zútulnění pokoje, jako právě kusové koberce. Ale to stálý čtenář ví, já a koberce, to je kapitola sama pro sebe. A měla bych pořídit hřebínek na třásně :D

U nás je živo. Zátěžová zkouška koberce.





Až se budete rozhodovat, kde si pořídit zajímavý designový kousek, mrkněte na eshop muzza. Věřím, že si vyberete.
Martina

6 komentářů

  1. Monstery ❀ ヅ ❤

    OdpovědětVymazat
  2. Koberec vypadá moc pěkně, líbí se mi.

    OdpovědětVymazat
  3. Aj ja som uverejnila fotky s mojim novým vlneným kobercom HK living:-)
    Alena

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, zase si si to u mňa neprezrela okienka za okienkom, už od tých gold koreničiek:-(
    Bielili sme, mám novú industriálnu ľanovú pohovku, no a na ten vlnený HK living koberec si ani nemrkla, tiež má geometrický vzor a dala celý opatrovateľský príspevok, hoci bol v akcii...nie je to pre mňa jednoduché, ale rozmýšľam roky, až teraz keď je Milo preč som išla do zmien a zariaďovania nanovo.

    OdpovědětVymazat

Isnpirace mnohem více